Vraag nu gratis offertes aan!

   
Soort werkzaamheden*
Type aanvraag*

Naam: *
Titel:
Email adres: *
Telefoonnummer: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Indicatie geplande
datum opdracht: *
Gratis bespaartips:

Zoek je een meubelmaker?

Vind de beste en goedkoopste meubelmaker!

Meer over meubelmakers

Ben je op zoek naar een uniek meubelstuk dat helemaal aansluit bij jouw persoonlijkheid en uiteraard jouw inrichting? Dan is het overwegen waard je idee├źn of ontwerp voor te leggen aan de meubelmaker. Of het ontwerpen van jouw unieke meubel aan de meubelmaker over te laten.

Het vak meubelmaker is een eeuwenoud beroep dat tegenwoordig als maar zeldzamer wordt. Meubels worden steeds vaker in fabrieken vervaardigd, omdat het sneller te realiseren is en de prijs daardoor ook relatief laag blijft.

De meubelmaker is iemand die zich van oudsher bezighoudt met het vervaardigen van meubels uit voornamelijk hout. Populaire meubelstukken die veel door de meubelmakers worden gemaakt zijn kasten, bedden, tafels, stoelen, keukens en inbouwkasten.

Het vervaardigen van meubels gebeurd nog met ambachtelijke technieken als houtsnijden, constructiewerk en houtafwerking. Wel is het zo dat de moderne meubelmaker steeds meer gebruik maakt van houtbewerkingsmachines. Op deze manier kunnen zij de prijs van op maat gemaakte meubelstukken relatief laag houden, kan er toch een uniek meubelstuk worden vervaardigd en worden meubels ook over het algemeen sneller opgeleverd.

Zakelijke opdrachten
Een meubelmaker is niet iemand die puur huishoudelijke meubels kan ontwerpen en realiseren. Ook wanneer je als onderneming een nieuw kantoorinterieur wilt laten installeren, dat perfect aansluit bij de uitstraling van het bedrijf, dan kan de meubelmaker daarbij de perfecte uitkomst bieden. Een timmerfabriek kan veelal niet op kleinschalige basis unieke producten leveren, iets wat de meubelmaker wel kan. Daarnaast zijn aanpassingen snel door te voeren doordat de samenwerking veel nauwer zal zijn met een meubelmaker.

Reparatie
Naast dat de meubelmaker een nieuw meubelstuk voor je kan realiseren, kan de meubelmaker je ook van dienst zijn met het restaureren van meubels.

Op allerlei manieren kan er schade ontstaan aan meubels. Transport schade, intensief gebruik, temperatuurwisselingen of simpelweg ouderdom. Wil je nog niet van je beschadigde meubel af, dan is het dus slim een meubelmaker in te schakelen.

Doordat de meubelmaker beschikt over een gerichte opleiding en in de meeste gevallen een jarenlange ervaring heeft met meubelrestauraties kan de meubelmaker jouw meubel geheel in originele staat restaureren.

Heb je dus een meubel dat gerestaureerd dient te worden, of loop je al lang met het idee rond om een meubel of het meubilair helemaal naar jouw smaak te laten ontwerpen?

Wacht niet langer en vraag gratis offertes aan!